Lid worden

Leden van Platform Communicatie Rotterdam zijn werkzaam in de communicatiesector en wonen of werken in de regio Rotterdam.

Bijeenkomsten

Als lid van PCR kun je alle themabijeenkomsten bezoeken, deze zijn 6 tot 8x per jaar. Het speerpunt van de bijeenkomsten is altijd het delen van kennis. Sprekers laten inspirerende voorbeelden zien die je meteen kunt koppelen aan je werk. Bij PCR spreken bekende kopstukken uit het vak, maar natuurlijk – en misschien wel vooral – mensen uit de praktijk en vakgenoten van eigen bodem: Rotterdamse trots.

Grote variatie aan thema’s

Het ledenbestand van PCR is divers. Je vindt er bijvoorbeeld vormgevers, communicatieadviseurs en tekstschrijvers, maar ook interaction designers, nieuwemediafanaten en marktonderzoekers. Deze diversiteit zie je terug in de onderwerpen van onze bijeenkomsten. Een greep uit de thema’s: effectief design, accountability, pitchen, storytelling en reputatiemanagement. Bijna alle avonden hebben een Rotterdams tintje, omdat de sprekers uit de regio komen of omdat het thema in relatie staat tot de stad. Bovendien ontvangen we je altijd op een andere, unieke Rotterdamse locatie.

Netwerken

Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om andere leden van PCR te ontmoeten. Elke reguliere bijeenkomst starten we met een lichte maaltijd en een drankje. Na afloop praten we na tijdens de borrel. Doordat je elkaar regelmatig spreekt ontstaat er een hecht netwerk.

We hebben 3 soorten lidmaatschappen en je kunt ook eerst een keer kennismaken met ons.


 

Beëindigen lidmaatschap

Het PCR-lidmaatschap kan alleen schriftelijk (per post of e-mail) worden opgezegd, minimaal twee maanden vóór het einde van het kalenderjaar. Opzeggingen moeten dus uiterlijk 31 oktober door het PCR-secretariaat zijn ontvangen.

Platform Communicatie Rotterdam
Postbus 23464
3001 KL Rotterdam
secretaris@pcr.nl

 

Foto: Ossip van Duivenbode  (Rotterdam Branding Toolkit)